Life isn't about finding yourself.Life Is about creating yourself.


Maxi dress:Monki, Bælte:Second hand, Sko:Taxi.

Skoene købte jeg rent faktisk igår, selvom jeg havde lovede mig selv at spare. Men helt ærligt jeg kunne ikke stå for dem, de var sat ned fra 499-150 Kr. Kjolen købte jeg i København og bæltet er vidst set før, jeg synes bare kjolen får lidt mere kant men et bælte!!:-)
Knus

My dear readers!!:-)

1000 tak allesammen, det er jeg virkelig super glad for!! I er de bedste!!:-)
Knus

New in!!

 Kimono:H&M,  Leggings:Urban outfitters, Ringene er fra:H&M, Norman Copenhagen, Pieces, Hjemmelavet og Vintage!!

 Her er lige et outfit billed, fra lidt af det jeg købte i København!!(Resten kommer senere) Mine leggings og min kimono købte jeg i København! Kimonoen vil jeg bruge som en slags overgangs jakke, hvis nu vi er så heldige at få noget lidt bedre vejr. Ellers er det også en god skjorte, som kan styles med en bælte i taljen!!:-) Lige nu hygger jeg mig i sommerhuset, det er dejligt!! Hvad går i og laver!!:-)
Knus

Inspiration!!!

Jeg har bestemt mig for at vise det jeg har købt i København via nogle outfits billeder!! I må lige vente lidt endnu. Jeg tager i sommerhus i morgen og regner med at tage nogle billeder der :-).  Idag står den på pakning og så får jeg besøg af to super søde piger!! Hvad skal i lave idag??:-)
Knus

In this wonderful time!!




Her er lige et lille outfit billed min veninde og jeg tog!!:-) Jeg vil gerne lige sige tak for at holde liv i bloggen, selvom jeg har været væk!!:-)
Knus

i'm back!!




Så er jeg tilbage efter en dejlig tur til hovedstaden ;-)!! Jeg har fået shoppet igen igen!! Nu er jeg klar til en endnu god omgang blogging. For nøøj hvor har jeg savnet det, tro det eller ej, men det er hårdt at være uden netværk i 4 dage!! Her er lige endnu et outfit billed jeg ikke har fået vist jer :-)!!
Knus

Lige et sidste indlæg, inden jeg smutter!!



Her er lige et lille outfit billed, inden jeg smutter til København!!:-)!! Disse er taget idag af min dejlig veninde!! Jeg skal nok lige vise flere billeder senere!!:-)
Knus

DIY ripped top!!




 Hej dejlige mennesker!! ;-)
Nu er jeg endelig blevet færdig med min ripped top!! (Dejligt)..
I morgen tager jeg til København. Jeg tager min Computer med, men det er ikke sikkert at vores netværk virker oppe i lejligheden.. Det vil sige at måske bliver der lidt stille på bloggen i 4 dage!!
Glæder mig allerede til at blogge igen!!:-)
Knus







Those days!





 Her ser i min nye bluse, som jo næsten kan bruges til alt..Jeg manglede en meget basis bluse, men det gode ved denne er den er gennemsigtig bag på, så  er der stadigvæk noget helt unik ved den .. Idag skal jeg hygge hjemme i dette forfærdelige vejr!! Hvad går i og laver ?? :-)

Knus


formspring.me

Ask me anything http://formspring.me/Sofiewedderkopp

THE RAGGED PRIEST!!



Disse dejlige shorts købte jeg i London!! Det er gamle Levis jeans, der er blevet piftet lidt op!! Jeg købte dem i Topshop, på Oxford Street, hvor der var en lille stand med alt muligt forskeligt tøj, som havde fået et helt nyt look!!!! Det var super fedt!! Standen og det "nye" mærke (altså dem der lave Vintage tøjet om til nutiden) hedder "The ragged priest". Toppen er også fra London den købte jeg i Primark!!
Knus

Prada Love!!


Er begyndt kunne lide disse lækre Prada sko !! Meget unikke!!
What do you think ??:-)

Igår fik jeg af vide at vi skal til København, over i en lejlighed, vi har derover!! Glæder mig super meget til at få shoppet !! Dog har jeg da tænkt tanken, at det var træls  vi ikke kunne være der d. 3-7 august da der er "Copenhagen Fashion Festival"" :-(  But thats life!! Nå anyway hvad går i og laver ??:-)
Knus

New in!!

 Har købt denne lækre top fra Monki!! Jeg er super glad for den og er sikker på jeg nok skal få den brugt meget !! Hvad synes i om den ??:-)
Knus

Every day is a fashion show- the world is your runway !!



Her lige et lille outfits billed!! Nyder sommeren men håber dog på lidt bedre vejr!! Hvad med jer ,hvad går i og laver ??:-)
Knus

Dagens outfit!




 Idag skal jeg til loppemarkedet med min dejlige veninde :-) Her er hvad jeg skal have på .. Alt på billedet er købt i London, undtagen Kernelæder rygsækken ,der er købt i en sød lille genbrug på Fyn!! Helt ny!!
 Knus

Hvad kan jeg gøre bedre??


Please vil i ikke skrive ,hvad i gerne vil se mere af her på bloggen ?? Det vi virkelig være dejligt !!:-)
Knus

My Satchel

Jeg købte denne taske i London ,og jeg er super glad for den :-) Idag bliver bloggen lige præcis 4 uger!!! Jeg vil gerne sige 1000 tak til alle jer faste læsere ,og alle jer der har givet mig ris og ros:-)!! Bare forsæt med det ;-)
Knus

New in!!


 Her er også et outfit af det tøj jeg købte i London!! Skoene er dog ikke nye.
Hvad skal i lave idag ??:-)
Knus

New in!!

Min lækre American Flag bluse ,som jeg købte i en lille sød Vintage butik, i London!! :-) Jeg er super glad for den!! Har i lige gjort jer nogle gode køb?? :)
Knus

Vintage and Retro shop



Som sagt i tidlgere indlæg, har jeg været inde i de fineste vintage butikker !! Her er mine elskede nye Wrangler shorts, Som jeg købte i Vintage and Retro shop i London!! Jeg har nogle outfit billeder på vej til jer !!
God søndag
Knus

i'm back!!


Så er jeg tilbage, efter en vellykket tur til London!! Har været inde i de fineste retro og vintage butikker, og har fået shoppet en del ;-)!! Der kommer flere billeder senere, og billeder med hvad jeg har købt!! Nu er jeg klar til at starte igen på en ny god omgang blogging!!:-) Det ser ud til at alt er som der plejer!  tak til alle jer nye faste læsere!!
 Knus