Efter blogger har drillet mig rigtig meget i dag, lavede jeg det tideligere indlæg om :-). Så her er lige et outfits post i stedet for. Jeg vil gerne endnu engang sige tak til alle jer der klikker ind på mig blog, og bliv endelig ved med at lægge så mange dejlige kommentarer det er jeg virkelig glad for !!!
Knus

Old pictures, I had forgotten all about.






Der har været lidt stille på blogge her på det sidste, men jeg har bare haft såååå travlt. Idag skal jeg være sammen med mine to dejlige veninder, og det glæder jeg mig virkelig til. En anden ting jeg aldrig fik fortalt jer er at mine veninder og jeg tager til Paris i påskeferien, selvom der er laaaang tid til, glæder jeg mig utroligt meget.
Knus



Lige en lille outfit post. Jeg skal til at have tysk nu så jeg smutter..
Hvad synes i om billederne ??
Knus

True love never dies. It only gets stronger whit time.




Lige lidt billeder iført min læderjakke. Jeg er over glad for dem og glæder mig til rigtigt at få sat dem i brug. Igår fik jeg endelig et stativ til mit kamera hvilket er guds gave :-). NU sidder jeg over på skolen og hygger med alle vennerne. Hvad laver i ???
Knus

Look what I bought yesterday at a leather event.





Igår var jeg til et Læder event, hvor det var ene af forskellige kollektions prøver :-).. Det var såååå fedt, og meget meget billigt. Den silver- grey jakke er virkelig god at have da den går til så meget,, den skinner lidt mere i virkeligheden end på billedet. Den forvaskede lilla et bare lige mig, den er anderledes og så han den jo også biker modellen, som jeg var ude efter. Den er så fantastisk med mine lilla Doc Martens :-). hvad går i og laver ???
Knus.

I need these shoes!!



 Men jeg må desværre vente lidt endnu. Det er Stine goya ss 12. Jeg synes de er såååå lækre at jeg bare må eje dem!!! Billederne har jeg hapset på nettet :-).. Er i også forelsket i disse sko ??:-)
Knus

My first outfit vlog!!

Dette er så min første outfit vlog!! hvad synes i om den ??:-)
Musik: Fallulah-Only human.
Knus

TAK!!



 Heej allesammen,, jeg synes lige i skulle vide hvor glad jer er for er i følger mig. Det er udelukkende jer der får mig til at sidde og blogge og blogge!!! Så 1000 tak til jer!!!
Jeg har lovet at skrive lidt om mig selv, da der var en læser der spurgte mig om det, så her kommer det:
I kender jo mit navn,. Jeg er 13 år. Jeg har en lillesøster. Jeg elsker mode af hele mit hjerte. Jeg er super glad for mine veninder og familie. Jeg elsker at shoppe. Jeg synger. Jeg vil blive helt vildt stolt hvis der var en læser der en dag sagde hej til mig på gade ;-). Jeg elsker at grine. Haha håber det var hvad i ville vide ellers bare spørg :-)
Knus

First day, back to school!!



Shorts:Karen by Simonsen, Bluse:Gina tricot, Strømpebukser: Wolford, Hat:Vintage,
Sko:Swedish hasbeens.

Så blev det også første skoledag for mig, det vil sige jeg nu er startet i 8 klasse :-).
Forleden dag skrev jeg om en gave jeg har fået og det var disse lædershorts fra" Karen by Simonsen "  Jeg er sååå glad for dem så blev bare nød til at tage dem på første skoledag ;-). Dagen i dag har bare været super god, jeg har været i byen med veninderne og hygget mig rigtig meget, så det var bare en god start på skole året. Nogle har skrevet til mig de ikke kunne følge mig,, jeg vil gerne lige høre om i kan se follow kappen ??
Knus

Beautiful night!!




Her er et lille outfit post igen igen ;-). Bukserne købte jeg da jeg var i København, men fik jer dem aldrig vist. Blusen er faktisk en kjole fra Monki. Nu sidder jeg og spidser blyanter og er ved at gøre mig klar til første skoledag på mandag, det skal nok blive sjovt at komme i 8 klasse. Hvad går i og laver dejlige mennesker ??
Knus

Sorry!!



Hej allesammen undskyld der har været lidt stille på bloggen,, men jeg har virkelig haft travlt med veninderne i denne uge. Undskyld billederne jeg ved ikke helt hvad jeg ligner,, men kig i nu bare på tøjet ;-) .Idag har jeg været i Herning og har fået en gave, som jeg nok skal vise jer senere. Hvad synes i om mit outfit ???
Knus

in love with my new dress





Denne her kjole har jeg købt i København. Det er et designsamarbejde med Weekday og så Diana Orving, Kom af med sølle 50 Kr. Jeg synes det er fedt med halen om bag på for det giver hele kjolen en helt anden effekt, Jeg kan både bruge den til hverdag og til fest..Hvad mere kunne man ønske sig :-) I dag skal jeg i Logoland med min veninde Cecilie,, det blive bare hyggeligt. Hvad skal i lave idag???
Knus

Black and white!!



Lige en lille outfitpost inden jeg smutter på arbejde. Skoene er nye og det samme med skjorten. Håber i skal lave noget lidt mere spændende idag end mig :-)
Knus

Århus tur.







Her er lige lidt billeder fra min tur i Århus. Som sagt i tidligere indlæg har jeg fåret shoppet en del. Vi har været inde i de lækreste vintage butikker. Håber i kan lide billederne??
Knus.

Nameless!!




 Maxikjole købte jeg i København,og er fra Weekday. Tørklædet som er brugt som turban er fra genbrug. Skoene er fra Swedish hasbeens for H&M.

Idag er jeg kommet hjem fra min veninde i Århus ,så nu er jeg klar med flere indlæg til jer. Jeg har fået shoppet lidt igen, selvom jeg havde lovet mig selv at stoppe. Til gengæld er det med god samvittighed, da der er mange gode fund i genbrug. Dog skal det lige siges at jeg kom til at købe to par sko, som jeg nok skal poste senere..:-)
Knus

Second- Hand day!!

Kom af med 15 Kr for denne jakke. Den er meget stor men vil bruge den som en oversized overgangs  jakke.

Mine Flying A bukser. Købt i Silkeborg til 100 Kr.

Rav-ringen er købt idag i genbrug til 10 Kr.

Denne lækre arbejdes mappe kostede kun 20 Kr., jeg har dog tænkt mig at bruge den som clutch.


Denne lille fine rygsæk kom jeg af med 5 kr for..
Idag er jeg taget fra sommerhuset og over til min dejlige veninde Kamilla:-)!! Vi har cyklet rundt til forskellige genbrugs butikker!! Her er hvad jeg købte bortset fra bukserne, som jeg købte i Silkeborg igår. De er fra Flying A, jeg kom kun af med 100Kr.for dem.. Hvad går i og laver ??
Knus