Yesterday!!


 I går var der fantastisk vejr, så min dejlige veninde Cecilie og jeg
tog mit kamera og cyklede afsted til vandet.
Her er lidt af de billeder hun tog af mig.
Lige nu er jeg i skole og sidder og tænker på Shhhooooopppppiiiiiiinnnnnnnnggggggg!!!!
Hvad synes i om billederne ??:-)
Knus

Style Diaries!!



Bogen "Style Diaries" er rent faktisk min venindes som jeg lige har lånt!!
Den er virkelig god og kan klart anbefales.
Til jer der ikke ved hvad den handler om, er det en bog om blogger rundt i næsten hele verden.
Den handler faktisk mest om facts om dem selv, billeder, fede citater,
og så selvfølgelig  deres fede blogs!!! Det nederste billed er pigen bag min absolutte ynglings blog (Link), men hende kender i jo nok allesammen!!! :-)
Xx

DIY: Shorts!!




 Igår var jeg nede i vores lokale genbrugsbutik, og fik disse shorts til kun 11kr, det skal lige siges det er Levis shorts. OOoooorrrrhhhh jeg var oppe og køre da jeg fandt dem, de sad bare ikke så godt, og så syntes jeg heller ikke de var særlig flotte. Nu har jeg så klippet i dem og er blevet rimlig tilfreds!  I <3 LEVIS!!. Grunden til de jeg ikke har lagt billederne ind med hvordan de så ud før er fordi de var virkelig grimme, og var sådan nogle knæshorts. Normalt kan jeg godt lide knæshorts, men jeg siger jer de her var bare sååååå grimme!!
Knus




Her er lige nogle billeder min lillesøster tog af mig igår :-). Nu sidder jeg og høre deeeejlig musik, og kigger på tøj... UUUhhhh!!! Ville lige vise jer tøjet da næsten hele mit outfit er nyt. Jeg vil  gerne endnu engang sige tak til alle jeg læser. Det betyder rigtig meget for mig, at få noget feedback for det man sidder at bruger sin tid på, så TAK!!. Hvis i har nogle spørgsmål til mig lige fra mit outfit til mit liv er jeg villig til at svare, bare læg en kommentar.
Mange knus

Inspiration!!!








Først og fremmest undskyld der har været lidt stille, men jeg havde jo fødselsdag i onsdags, og siden den har jeg haft mega travlt. Har en masse outfit jeg mangler dog bare lige at få taget nogle billeder, og så er de klar til at blive vist. Faktisk har jeg slet ikke tid til at sidde har, jeg skal ned at bytte gaver i byen og så får jeg gæster senere. Lige inden jeg slutter skal i lige høre noget dejligt!!!! Den søde Frederikke fra bloggen "Tanker fra"(Link) har sat mig på sin blogroll. 1000 tak!!! Hvad synes i om billederne ??? (Fed stil, tænker jeg bare!!)
Knus


Today it's my birthday!!

Idag er en goooood dag, jeg fylder nemlig 14 år :-). Jeg skal fejre dagen med nogle veninder og min familie. Ellers så går weekenden også hurtigt med fødselsdags-fester!!

Her er lige et outfit jeg havde på idag i skole :-) Toppen er ny, jeg købte den i onsdags til modeshow. Har virkelig travlt her for tiden med lektier :-/, så jeg må nok heller smutte tilbage til min matematik(selvom jeg meget hellere vil blive her!!). I aften skal jeg til sådan noget info møde, om den Paris tur jeg skal til, til påske. Hvad laver i ???? Forresten så kunne det da være super fedt hvis i gad kigge forbi min Formspring (Link).
Knus

New in: jewellery.



Disse smykker købte jeg til modeshowet i onsdags, eller rettere fik jeg armbåndet af dem :-), Super god service!!! Jeg tror disse smykker er gode til at pifte et lidt mørkt outfit op med, nu her til vinter og jeg er helt vild med neon lige for tiden. Jeg købte også en top, som jeg viser jer senere i en outfit post. Nå arbejdet kalder så jeg smutter.
Knus

Pictures from the Fashion show

1. Søde ida og jeg.   2. Pigerne med deres goddie bags


 Her er lige lidt billeder fra modeshowet jeg var til i onsdag med mine gode veninder:-) Det var lidt svært at tage billeder under selve modeshowet, men fik taget et par stykker, efter modeshowet havde de åbnet op i deres butik som var fyldt med gode tilbud, da vi kom var der goddie bags til alle. Jeg skal nok lige vise jer hvad jeg købte og fik :-) .
 Knus Sofie

My fall outfit!!


 Igår tog min veninde disse billeder af mig, og hold da op det blæste men ikke så meget som idag... Det var virkelig slemt ,og det regnede bare helt vildt så min søde veninde Anne og jeg tog hjem og bagte cookies. MMMMhhhm det var bare lækkert!!!!  Mit outfit er rigtig efterår's-agtigt, jeg håber dog bare det bliver bedre vejr. Lige inden jeg slutter skal i lige vide at jeg er super glad for at i kommenterer mine indlæg, det gør det meget sjovere at blogge, så bliv endelig ved med det:-).
Knus

My ticket to a fashion show!!!



På onsdag er jeg så heldig at jeg skal til modeshow, i en butik der hedder "Trendhouse". Jeg glæder mig rigtig meget, og håber på at få taget nogle gode billeder jeg kan vise jer. Det er min billet jeg holder i hånden. Idag har jeg været sammen med min dejlige veninde Cecilie igen, igen. Nu sidder jeg og hører musik "Klik her og lyt med:-)".... Dejligt!!!
Knus




 Her er lige en lille outfit post inden jeg skal til at gøre mig klar til arbejde :-). Søndag søndag søndag, hvor ville jeg dog ønske jeg kunne slippe, men hvis man godt kan lide at bruge penge, så bliver man jo nød til det. Hvad går i og laver ??
Knus

Pictures taken by me, and other lovely people.



 Undskyld der har været lidt stille her på det sidste, men jeg har simpelhen bare haft såå travlt med forskellige afleveringer. I denne uge har jeg fået et 10-tal for en engelsk stil som hed/hedder "FASHION" så det var jeg godt tilfreds med, ellers har jeg hygget mig med min dejlige veninde Cecilie<33. Collagen har jeg selv lavet nogle af billederne har jeg selv taget og andre er bare lidt inspiration. God weekend allesammen!!
Knus