Life's journey is easier when you hear a friends footsteps beside you....



Hej alle jer fantastiske mennesker!!
Jeg håber i har haft en mega god jul. Jeg har ihvertfald!!! Jeg har fået en masse lækre gaver som jeg nok skal vise jer senere. Hvad har i fået ???
Som sagt i tidligere indlæg er dette min bedsteveninde. Bedre kendt som pigen bag bloggen Her!! Vi ses ikke så ofte mere, da vi bor én del væk fra hinanden, men når vi er sammen har vi lange snakke om mode, og tendenser, det er dejligt at have en veninde der forstår en, så meget som hun gør... Vi tog disse billeder, og så sagt før, er vores tema dyr. Jeg har stået for styling af hår og pels. Vi syntes at det endte med at blive er godt fotoshoot, så i skulle ikke snydes for billeder!!:-) * Husk min giveaway slutter d. 29.. Time runs!!!
Knus

The deer now has guns!!




Hej alle dejlige mennesker!!!
Først og fremmest, undskyld den lange pause. Julen er meget travl for mit vedkomme. I dag har jeg været rundt med gaver til veninderne, og ønsket min oldemor rigtig god jul.
I går var jeg sammen med min veninde. Hende kommer jeg mere ind på i et andet indlæg (da hun også er blogger). Vi lavede et lille fotoshoot, som handlede om dyr. Vi har brugt disse opsatser som er min fars, og en hel masse pelse, som bliver vist i næste indlæg. Dette blive desværre mit aller sidste indlæg inden juleaften. I morgen står den på 30 gæster til brunch da min mor har fødseldag juleaften. Kan i lide billeder og har i det godt ?? Rigtig glædelig jul til jer alle, og tak fordi i er sååå fantastiske!!!
Knus

Love & Harmony!!



 Hej alle jer derude!!!
 Lige et lille indlæg, med noget af det tøj jeg købte i København. Det er et meget simpelt outfit, og jeg har valgt at pifte det op med nogle anderledes sko, og så min bowler-hat. Jeg er i en tid hvor mine outfits er meget forskellige, den ene dag har jeg bare lyst til at tage en masse farver på, og andre dage er det grå og mørke nuancer. Lige nu sidder jeg sammen med dejlige Caroline og hygger. I morgen har jeg ferie, hvilket jeg glæder mig utroligt meget til!! Jul, jul ,jul og atter jul!!! Har i fået ferie??:-)
Knus

Dots!!!


Hej alle sammen!
Undskyld den lidt sløve update. Jeg har haft en rimlig travl uge. I går var jeg i Århus til julemarkedt, hvilket var rigtig hyggeligt. Jeg nåede lige et smut forbi monki, og fandt disse leggings. jeg er helt vild med prikker, og jeg synes disse leggings kan pifte et outfit op og give det lidt mere personlighed. Silke-skjorten er en jeg købte for laaang tid siden i genbrug for en 50!! Jeg synes den er såå lækker, og jeg er super glad for jeg købte den. Glædelig 4 søndag i Advent!! Jeg har fået nogle utrolig gode gaver, som jeg viser jer senere. Jeg smutter nu, da jeg snart skal ud og hente juletræ. har i det godt?
Knus

Everything has beauty, but not everyone sees it.





Hej dejlige mennesker!!!
Lige nu er jeg i skole, og skal til at have matematik....
Mit outfit er simpelt, men med detaljer på. Jeg har valgt at tage brocher på min trøje. Brocherne er et arvestykke fra min mormor, jeg synes det er anderledes på en fed måde, og det giver lige et ekstra pift til outfittet. Jakken købte jeg i København, og da jeg så den første gang, viste jeg at jeg ikke kunne undvære den!!!;-P.
Husk nu min giveaway du kan deltage lige nedenunder, i forrige indlæg!!!
Knus

!!!!Giveaway!!!!! LUKKET!!



*Only for danish readers*
Nu er det tid til bloggens allerførste giveaway, for at fejre de 300 læser som følger mig med Google friend connect !!!i er fantastiske!!!
I har mulighed for at vinde denne lækre turtleneck halskæde, som er vist på diverse blogs ,og en lækker vintage broche, som man kan klikke på halskæden eller bare bruge den som broche. (Det skal lige siges at den ser super godt ud indenunder kraven på en skjorte).

Reglerne er simple:

I skal følge mig via Google friend connect, det giver jer 1 lod konkurrencen.
2 lodder=  i skal linke øverste billed til jeres egen blog, og det giver jer 2 lodder (dermed større vinder chance)
3 lodder= Følge mig med bloglovin (dermed større vinder chance).
Skriv jeres navn, E-mail og hvor mange lodder i deltager med, i kommentar-feltet.

Håber i har lyst til at være med ?:-)
OBS!!Min giveaway slutter d. 29 december!! DVS. I morgen..
Knus

Winter = knit!!



Hej alle jer der læser med!!
Som i nok kunne se på en af billederne i det sidste indlæg, hang denne har dejlige strik inde i prøverummet. Jeg købte den i monki, og den er fantastisk dejlig varm. Lige pt. er jeg syg, så det er bare dagen hvor man nærmest lever af piller!!! Jeg vil gerne takke alle jer derude som læser med. Da jeg kiggede var der 300 fantastiske mennesker, der følger mig. Det havde jeg godt nok ikke lige regnet med, Det gav mig et kæmpe smil på læben. 10000000000000000000 taaaaaakkk det betyder mere end i aner. Endelig forsæt med jeres dejlige ord i har at sige, det kan virkelig rede ens dag.:-)
Knus

Pictures from Copenhagen!!


Hej alle jer derude!!:-)
Jeg synes ikke, at i skulle snydes for en lille billedstorm fra København. Som sagt var det en rigtig dejlig tur med veninderne. Vi brugte meget af vores til på at gå på café, og bare hygge. Vi var både i DR-huset, og se deres enorme tøj rum. Der var de smukkeste tasker, hatte,sko,smykker og ikke mindst lækkert tøj. Der var ting helt tilbage fra 1910. Om aften var vi tivoli, det var utrolig flot pyntet op, med lyskæder overalt. Selvfølgelig fik vi også shoppet, men det får i set senere.
Knus

i'm back!!



 Så er jeg tilbage efter en fantastisk tur til København. Vi har oplevet en masse fede ting, og selvfølgelig også fået shoppet ;-).
Mit outfit havde jeg på om lørdagen, da vi var på strøget. Det var koldt men rigtig godt. Jeg valgte at tage lilla Dr. Martens på for at give det lidt farve. Jeg synes det er fed detalje. Jeg har savnet jer rigtig meget og håber at i stadig kigger med!!
Knus