LIFE IS IT!!


 Hej alle jer derude!!
 Lige to billeder, som jeg fik taget sidste forår. Jeg har aldrig vist jer dem, og fandt dem lige på min computer.  Jeg har så travlt for tiden, og mit program er bare helt fyldt. I morgen starter fashion week, som jeg desværre ikke har muglighed for at deltage i, i år:-/. Har i der godt, og kan i lide billederne ?
Knus

We cannot deny how we feel inside!!





Hej alle jer dejlige mennesker!!
Lige en lille outfit post fra hvad jeg havde på i dag. Min skjorte er nemlig ny. Jeg har købt den i genbrugen. Jeg har brugt læderbukser til mit outfit, fordi jeg rigtig godt kan lide kombinationen af noget råt v.s feminint. Har i det godt ?
Knus

LIFE!!


Hej alle jer derude!!
Først og fremmest undskyl mit lille fravær. Jeg har en masse projekter i gang, så det er lige med at nå det hele. Hvis det skal være rigtigt har jeg slet ikke tid til at sidder her , og blogge. Billederne har min veninde taget af mig.  Mit outfit er meget enkelt, en lille detalje er min guld aka metallic tube-top jeg har indenunder.  Hvor er det dog skønt at se alle jer nye læser. 1000 tak i er for dejlige!!
Knus
Knus

Today is gonna be the day!


Hej alle jer skønne læser!!
Endelig weekend, jeg har haft en veninde til at overnatte til i dag, så der er en heeeel del oprydning. I aften får jeg en anden skøn veninde på besøg, så der står den bare på ren afslapning.
Mit outfit er hvad jeg har på i dag. Pels vesten et helt ny. Jeg elsker at den er to-farvede. Den skiller sig lidt mere ud, end alle de andre jeg har. Jeg har taget min oversize Acne bluse indenunder da den er meget simpel. Jeg synes at til lige netop denne vest er det vigtig at have noget enkelt indenunder, så det ikke stjæler opmærksomheden fra vesten. Tasken er også helt ny, den vil jeg komme lidt nærmmere ind på i næste indlæg. kan i lide det ?
Knus

The rest of the story!!




Hej dejlige mennesker!!
Lige nu er jeg sammen med min dejlige veninde Cecilie. Billederne er resten af dem jeg tog i ferien sammen med min veninde. Temaet var dyr, kan også ses på billederne. Undskyld min dårlige opdatering, men har meget at se til i øjeblikket. Kan i lide billederne ??
Knus

Hope is a place somewhere between take off and landing!!




Hej alle jer derude!
Lige nu sidder jeg bare, og slapper af, efter en vild aften i går.Gymnastik opvisningen gik rigtig godt, og det var en fed fest efter. Mit outfit er meget behageligt, der findes bare ikke noget mere dejligt at gå i end en lang jersey maxi skirt. Jeg har valgt en masse accessories sådan at mit outfit får lidt mere kant.  Kan i lide det ?
Knus

DIY Collar!!



Hej alle jer derude!
Så er det endelig weekend, hvilket for mit vedkommende betyder gymnastik opvisning, og hygge. Jeg har haft en travl uge igen igen, men dog også en ret så kreativ uge. Jeg har lavet lidt om på denne skjorte, fra vores lokal 2-hand butik. Alt hvad man skal gøre er at sy knapper på kraven og velcro, sådan at skjorten gik længere op i halsen, super nemt!! jeg elsker den detalje, og det giver lige et lille pift ekstra til mit outfit. Det skal dog siges, at jeg synes skjorten er smukkest indenunder noget, da jeg godt kan lide at det er kraven der er i centrum. Har i det ellers godt ?
Knus

You and I are a story that never gets told!!


Hej alle jer derude!!
Lige nu er jeg desværre syg :-// Billederne er taget for noget tid siden, jeg fik dem bare ikke vist til jer. Mine outfits er meget forskellige. Nogle dage har jeg bare lyst til at gå i farver, og andre dage er det de mørke nuancer . Har for tiden er det meget grå, sort og hvid, det er nok også pga vejret. Mit outfit har et meget råt look, hvilket jeg til tider går meget i. Læderjakken er én sikker vinder. Efter min mening, er læderjakker og læderbukser et vigtigt item til ens skab, ligesom pels, og tasker. Det  har jeg også skrevet før her på bloggen, men jeg synes nu ikke mit ordsprog svigter mig. Hvad synes i om mit outfit ??
Knus


Fashion wall!!


Hej alle jer!
Så er det endelig fredag. I aften skal jeg til weekend-træning med mit gymnastik-hold, jeg glæder mig rigitg meget, det bliver sååå hyggeligt. I søndags lavede jeg denne collage på min væg, det er ene af små udklip fra blade, og aviser. Collagen hænger lige over mit ene tøjstativ, så jeg får en masse inspiration inden jeg tager tøj på. Jeg synes ikke i skulle snydes for nogle billeder af den, kan i lide den ?
Knus

Large sleeves and leather pants!!


Hej alle jer skønne mennesker!!
Håber i har haft en fantastisk nytårs-aften, og at i er kommet godt ind i det nye år!  jeg ville rigtig have lavet et indlæg inden nytår, om året det gik. Jeg fik desværre aldrig tid til at takke alle jer vidunderlige mennesker. 2011 har været et fantastisk år for mig. jeg har lært meget, både alle ulemperne, og fordelene ved at have en blog. Hvis vi bare går små 6 måneder tilbage var det der hvor jeg startede min blog. Det med at starte en blog, var en stor ting for mig. Det med at jeg kunne vise ens stil med andre, og udtrykke mig selv via min påklædning synes jeg er en fantastisk ting. Alt det jeg går og bruger tid på m.h.t Bloggen, kunne jeg ikke have gjort unden jer! I kære læser, betyder mere end i aner. det er fantastisk at i ligger en kommentar når jeg har lavet et nyt indlæg. 1000000000000000 tak fordi i er så fantastiske som i er!!!!!! Mit outfit havde jeg på til julefrokost. Jeg er super glad for min skjorte, som fik i advents-gave, det jeg nok bedst kan lide ved den er ærmerne på den!! Mine læderbukser er nu  meget gamle, men altid en sikker vinder. har i det godt ?
Knus