A Reunion


 Da jeg er blevet spurgt utallige gange om jeg ikke vil genvise billederne fra et fotoshoot før jul, tænkte jeg at det lige var dagen i dag til at genvise dem. I dag har jeg haft fri fra skole, fordi vi har fået en lille ny familie med. En 8- uger gammel hundehvalp, som bare bringer det største smil på læben frem. Udover det har jeg også fået min bøjle af (Hurraaaaa). Billederne er som sagt taget før jul. Temaet var pels, hvilket også kan ses på de to første. Det sidste billede er tager til en anden form for dagens outfit. Hvad synes i om dem igen here
Knus

!Oh oh!!




Lige nu sidder jeg i skolen, og tænkte jeg lige ville vise jer går dagens outfit. Min læderjakke har jeg ikke brugt særlig meget pga, vejret. Hvad synes i og har i det godt ?
Knus

Mosaik


Lige nu er jeg på fyn, for at hygge med familien, Dette gav så også en mulighed for at få shoppet. I Svendborg var jeg inde i denne fine vintage butik, kaldet Mosaik. Butikken har de fineste smykker, møbler, tøj, tea. Hvis i kommer forbi Svendborg eller bor der kan den klart anbefales, og jeg lover dig det er besøget værd. Selv købte jeg en ring derinde, som jeg vil vise senere. I kan også kigge forbi deres facebook page lige (Her link link link) Butikken findes på Klosterplads 8A i Svendborg.
Håber i kan lide billederne og ikke mindst sådan et slags indlæg ?
Knus



Replace fear of the unknown with curiosity!


 Lige nu er jeg sammen med dejlige Cecilie, og vi har lige lagt neglelak ( uuuhhh). Mit outfit er hvad jeg havde på i går. Kan godt lide at holde mig til to farver i et outfit, og da det kun er bæltet og collar kæden der er guld, synes jeg det er vildt hvor meget det giver kant. Hvad synes i, og har i det godt ?
Knus

New in// Chanel

Da jeg var i Paris, var vi inde i det smukkeste shopping center, hvor Chanel selvfølgelig var at finde. Jeg købte disse lækre sager, og var så heldig at få en gratis lip gloss med i købet. Negllakkerne er jeg utrolig glad for, elsker især den metallic sløv/grå.  Chance Chanel Eau Fraiche er denne utrolig lækre creme, som giver den blødeste hud, der er lidt shine i den, så jeg synes den giver en flot overflade i hovedet til fester.
Undskyld min lille pause, men tiden flyver bare afsted, jeg har arbejdet, været til fødselsdag, på date, kigget på nyt familie medlem (vores lille nye hundehvalp, der ankommer om en uges tid) og i dag skal jeg være sammen med min veninde, som jeg ikke ser særlig tit da hun er på efterskole. Har i det godt ?
Knus

Today's outfit, with a little twist




Som mange af jer nok ved, har jeg et rigtig dårligt syn. Jeg har i 2 år ikke valgt at gøre noget ved det, indtil øjenlægen afslørrede hvor slemt mit syn var blevet. Dette resulter derfor i mine nye briller som i kan se på billederne. Fremover vil jeg bruge briller eller kontaktlinser. Om jeg kan lide det eller ej, ved jeg ikke helt endnu det handler vel bare lidt om at vende sig til det.

Billederne viser også dagen outfit, som er denne nye lækre transparente cardigan jeg fandt i vores lokale second hand shop. Jeg har valgt at tilføje lædershorts og en grå bascis tee for at skabe en lækker materiale sammensætning. Hvad synes i om mit outfit og ikke mindst brillerne ?
Knus

I'D RATHER DIE ON MY FEET THEN LIVE ON MY KNEES.


Lige et lille indlæg, af dagens outfit. Jeg kom hjem i går, fra 2012 stævne. Et stævne hvor DGI hold var samlet, for at opvise og fejre et halvt århundrede i gymnastikkens tegn. Da jeg ikke har nævnt det så meget her på bloggen, er der sikkert nogle af jer der tænker "hvad lavede hun da der" ?  Sagen er den, at jeg går på Danmarks største juniorhold, og elsker at lave gymnastik. Dette var så det korte forklaring på min dårlig opdatering. Nu til outfittet!! Min nederdel er købt i Paris, og der er de smukkeste plisseringer på. Mit outfit er meget enkelt, derfor valgte jeg at kombinerer en lidt "tunger" halskæde, for at give det lidt kant. Hvad synes i dejlige læser ?
Knus


A little Photo stream from Paris!!


Lige nu sidder jeg i bussen og er på vej hjem, efter en vellykket tur til Paris. Som skrevet tidligere er byen bare fantastisk, og det hele bliver jo bare bedre når man har nogle dejlige veninder med sig. Jeg har spist det lækreste mad, købt nogle dejlige ting, set én masse guf for øjnene, og nydt 23 grader! Dette er billeder jeg har taget i løbet af ugen. Håber i kan lide dem, og ikke mindst sådan et slags indlæg ?
Knus


I'm in Paris!!


Hej dejlige læsere!
Gruden til jeg ikke har fået blogget i noget tid er fordi jeg i fredags tog til Paris med mine dejlige veninder. Det vil så sige at jeg faktisk har købt mig til internet bare for at få skrevet til jer kære venner!! Nok om det. Paris er en fantastisk by, og jeg elsker stemningen, og selvfølgelig alle de lækre butikker. Billedet er taget i går, inde i midt byen, og outfittet er meget simpelt, da jeg havde klædt om i en bus. I dag har vi været på verdens største marked, hvor jeg synes jeg fik gjort min nogle lækre køb. Vi har også været i latiner kvateret, hvor vi var på de lækreste café'er, fede butikker, og ikke mindst nydt den dejlige sol ( 20 grader), og de smukke kulturalle ting!!