DIY: Shorts!!




 Igår var jeg nede i vores lokale genbrugsbutik, og fik disse shorts til kun 11kr, det skal lige siges det er Levis shorts. OOoooorrrrhhhh jeg var oppe og køre da jeg fandt dem, de sad bare ikke så godt, og så syntes jeg heller ikke de var særlig flotte. Nu har jeg så klippet i dem og er blevet rimlig tilfreds!  I <3 LEVIS!!. Grunden til de jeg ikke har lagt billederne ind med hvordan de så ud før er fordi de var virkelig grimme, og var sådan nogle knæshorts. Normalt kan jeg godt lide knæshorts, men jeg siger jer de her var bare sååååå grimme!!
Knus

9 kommentarer:

  1. Har du prøvet at bruge noget sandpapir nede i enden for at gøre såden så det ikke ser helt så nyklippet ud, det tror jeg ville hjælpe ;)

    forresten dejlig blog du har!

    http://fandmupdate.blogspot.com/

    simone

    SvarSlet
  2. 1000 tak skal du have :-. Jeg har faktisk prøvet med sandpapir, det er nok bare lidt svært at se, men jeg skal nok oplode en outfits post!!:-)

    Knus

    SvarSlet
  3. hvor er du heldig!! Der er ikke noget federe end Levis shorts, nu skal de bare vaskes og slides lidt, så er de for nice :)

    x http://jesuischristine.blogspot.com

    SvarSlet
  4. Ej hvor er de fede :) Virkelig godt fund til 11 kroner!

    www.andreahvsblog.blogspot.com

    SvarSlet
  5. Andrea: hehe ja :-)

    Joanna: mange tak jeg kigger lige forbi!!:-)

    SvarSlet
  6. Fedt.. Man kan tit være heldig og finde nogle levis jeans i lidt mindre genbrugsbutikker.. Har du lyst til at følges?

    SvarSlet
  7. Hehe ja det vil jeg rigtig gerne:-)
    Knus

    SvarSlet
  8. Det ser awesome ud, og hvor fantastisk at du fik dem til sølle 11 kroner :D

    www.leilaswonderland.blogspot.com

    SvarSlet