My favorite vintage shrit!!


Dette er mit absolutte ynglings vintage køb nogensinde!!:-) Skjorten har været vist på bloggen før for laaang tid siden, men der var en sød sød læser der spurgte og jeg ikke ville vise den igen, hvor man kunne se den lidt bedre. Billederne har jeg lige taget, og nøøj hvor var det dog koldt!!! jeg købte den sommers i Lodon, og gav kun det der svarer til 80DKK.
Knus

19 kommentarer:

 1. Super fed blog du har! og sej skjorte ;)Bliver da lige fast læser. Tjek mig og mine veninders blog! håber du vil blive fast læser! ;) http://www.4piger1blog.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Mange 1000 tak, jeg tjekker det med det samme!!:-)
  Knus

  SvarSlet
 3. Fuck, du har en fed stil! Jeg er misundelig! Det kræver mod at gå i anderledes tøj, specielt hvis du går ude på en lille bitte skole ude på landet hvor der kun er en slags tøjstil som alle har og hvis man ikke har den så er man dømt ude (det er sådant et sted jeg går i skole!)
  Men er vild med dit tøj!

  SvarSlet
 4. Orrh mange 1000 tak det betyder rigtig meget for mig, Jeg bor i Ringkøbing, som er en lille by, det skal lige siges det ikke er der jeg shopper særlig meget her, men den er hyggelig. Min skole er lille. Jeg ved godt at jeg klær mig anderledes, men har aldrig følt mig stemt ude :-). Mine venner og veninder accepterer mig for den jeg er, selvom meget af mit tøj er noget de ALDRIG selv vil gå i, og det elsker jeg dem for. Ellers tror jeg også jeg på en måde ville have været lige glad hvad de tænker, hvis de er rigtige venner er de der for en uanset hvordan du ser ud, det er din personlighed der tæller. Det blev jo lige pludselig til en hel stil, men håber det er okay :-) Mange tak for den søde kommentar :)
  Knus

  SvarSlet
 5. Virkelig fed skjorte! Elsker "old-school"-stilen og jeg synes det er så sejt at du går i noget anderledet - som stadig ser rigtig fedt ud. Jeg er lige blevet fast læser hos dig og ville være super glad hvis du gjorde det samme hos mig og gav min blog en chance, da jeg lige er startet. :)
  //M
  http://chainsofdaisys.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Den er vildt fed! :)

  www.andreahvsblog.blogspot.com

  SvarSlet
 7. M: Mange 1000 tak det er jeg rigtig glad for at høre :-)

  Andrea: 1000 tak skal du have :-)

  Knus

  SvarSlet
 8. Den der skjorte er jeg simpelhen for vild med! Den er så Lækker! Kæft du har været heldig med at finde den!

  Super fed stil, og nice blog!

  Thomas-hapka.blogspot.com

  SvarSlet
 9. Så fin skjorte, gid jeg var ejeren til den!
  Og rigtig fed blog :-).

  Tjek min
  //www.speedoson.blogspot.com

  SvarSlet
 10. Ihh gad godt at eje den skjorte!:-))
  Den er virkelig fed!:-))
  -Christina.

  SvarSlet
 11. Sikke en fin skjorte!!
  Og en dejlig blog :-)

  xx

  SvarSlet
 12. hvor er den cool! :)

  Sofiesfashion.blogspot.com

  SvarSlet
 13. Hej Sofie! Tusind tak for kommentaren på min blog og vil lige sige, at jeg allerede følger dig! Men sindssygt fed blog :-)
  Nøøj, hvor jeg også elsker skjorten! Vil du ikke være så sød, at sige hvilken butik den er fra, eller eventuelt anbefale nogle andre fede vintage butikker i London, da jeg skal derhen lige efter jul? :-)

  1000 kys Ida
  loveandlive-ida.blogspot.com

  SvarSlet
 14. Fed stil du har + blog! :) elsker din skjorte virkelig meget!

  Knus

  -ceciliebach.blogspot.com

  SvarSlet
 15. Ida Frederikke: hvis det er okay vil jeg gerne sende dig en mail :-)

  Cecilie: Mange 1000 tak :-)

  Knus

  SvarSlet
 16. Wow...beautiful shirt! Thanks for the lovely comment on my blog! :) xxx

  SvarSlet