svar til spørgerunde!

    Om mig:
Hvor gammel er du ? Jeg er 14 år gammel.   
Hvor bor du henne i Danmark ? Jeg bor i vestjylland.        
Hvad er det bedste du ved ? Det bedste jeg ved er at synge. jeg elsker det!! 
Hvor lang tid har du haft din bøjle på, og hvornår skal du have den af ? Jeg har lige fået det meste af min bøjle af i tirsdags. Men mangler dog lige 3 tænder som jeg er af med om 3 uger. ellers har jeg haft bøjle på i ca. 2 år. 
Har du søskende ? Jeg har en dejlig lillesøster på 9 år
Hvad kan virkelig gøre dig glad? Jeg elsker når folk på gaden som man slet ikke kender smiler til én, så det må nok være at modtage et smil fra en fremmede. 
Hvad er dit bedste råd omkring sundhed/ skønhed? Sikkert en klassiker men drik masser af vand. 
            Mode:
Hvad hedder din ynglings butik? Jeg synes ikke rigtig at jeg kan bestemme mig for en helt speciel. Efter min mening handler det om at finde noget du nærmest ikke kan undvære, og med min brede smag er mine 10 ynglings items også fra 10 hvidt forskellige mærker.
Hvor netshopper du ? Igen vil jeg næsten sige det samme som spørgsmålet ovenover. Jeg er lidt rundt omkring på forskellige sider, men jeg har nok brugt flest penge inde på "Asos" og "Ebay" puls det synes jeg også "trendsale" er helt fantastisk .
Hvor henter du din inspiration fra? Jeg for min inspiration fra mange steder. Forskellige Tumblr's, blogs, streetstyle billeder, magasiner, mennesker på gaden, kunst og så selvfølgelig min dejlige veninder. 
En ting man aldrig ville se dig offentlig i ? Hmm det må nok være en flyverdragt, eller et helt helt enkelt outfit bestående af en bascis Tee og et par stramme bukser. Ikke fordi jeg har noget imod det, men jeg vil altid sørge for at give mine outfits kant sådan de skiller sig lidt ud. I ville nok godt kunne se mig i noget ligende, men altid med nogle accessories eller et eller andet der kan give det kant. 

Bloggen:
Hvilket kamera har du ? Jeg har et Canon Powershot sx30 IS
Hvad fik dig til at blogge? Jeg havde læst en masse blogs i lang tid, og var rigtig fascineret af hele den "Verden" altså blogger fælleskabet. Så jeg tænkte at det kunne da også være sjovt selv at prøve. 
Hvilken blog er efter din mening den bedste? Jeg synes det er meget forskelligt. jeg følger selv en masse blogs, og jeg synes ikke nødvendigvis at bloggeren bag skærmen behøver at have samme stil som mig. En god blog en en der tør at være sig slev, og hvor man nærmest kan mærke personligheden bare ud fra billederne. 
Har du en Tumblr? Ja da!! !!!Link link link!!!
Er du nogensinde blevet genkendt på gaden af en læser ? Ja det er sket før, dog ikke så tit. Jeg synes det er rigtig dejligt at få en snak med nogle af mine skønne læser, og ikke mindst også høre deres mening om hvordan de oplever min blog.Tit finder man også ud af at nogle af sine læser også selv har en blog, og det er jo altid dejligt at få lidt inspiration fra andre mennesker. 

1000 tak for alle spørgsmålene søde læser, jeg vender tilbage snart så vær opdateret! :-) 
Knus


14 kommentarer:

 1. Woowowowow, fede billeder !

  Tjek min: http://soedoclara.blogspot.com/

  Vi kunne følges ad?

  //Clara

  SvarSlet
 2. Elsker det du siger ved, hvad det bedste er! Org du er skøn Sofie!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Laura, i lige måde :-)

   Slet
 3. I love the second photo! It's really great <3

  SvarSlet
 4. Jeg er helt vild med billede nummer 2, det er simpelthen så smukt!

  SvarSlet
 5. Hihi, selvom jeg er nr 3 der skriver det, så synes jeg altså virkelig det andet billede er super godt!! Det er virkelig en fed stemning, det har;)

  Kig forbi www.fabonasion.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha 1000 tak, det er nu altid dejligt at få noget ros :-)

   Slet
 6. sofie? har du overvejet model? du er virkelig køn!<3
  knus Justine
  www.fashionchok.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du bare sød, i lige måde justine <3 :-)

   Slet
 7. Wow, du er virkelig flooot! Du kunne sagtens blive model det tror jeg! :-D
  Følger nu din blog, vil du måske også følge min? :-D
  xoxo - www.nollenollesblog.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Orw hvor er du sød!! Jeg kigger forbi med det samme :-)

   Slet