If you don't know where you're going how do you expect to get there ??





Hej alle jer derude!!
Jeg er rimlig tidlig oppe for at lave et indlæg til jer i dag. Det er nemlig sådan at min dag, ikke er en helt normal skoledag. Jeg har været med i et projekt på vores skole om noget glaskunst, og jeg skal interviews til TV, om det at prøve, at lave glaskunst. Jeg synes faktisk at det var ret sjovt, og glæder mig til at se resultatet.
Der går lidt tid inden jeg får lavet et ny indlæg, da jeg skal til København hele weekenden med dejlige  Cecilie. Jeg glæder mig helt vildt meget til at for shoppet igennem hvilket jeg selv synes jeg trænger til. Hvis i har nogle gode vintage og second- hand butikker i vil anbefale må meget gerne smide en kommentar.  Vi har selv en lejlighed i København, så er der tit og kender selvfølgelig også mange af deres butikker, men for en sikkerheds skyld :-).
Hvad synes i om mit outfit ?? Det er bare begyndt at blive koldere og koldere, øv!!
Knus

Art is the stored honey of the human soul!!



Hej alle jer derude!!
Tiden går bare såå hurtigt, og det betyder også længere tid mellem indlæggene. Jeg vil prøve at rette op på, så at jeg blogger lidt, som jeg gjorde engang. I dag har jeg været hjemme hos dejlige Caroline sammen med Ida og Matilde og julehygge. Vi bagte småkager og pyntede op til jul. LÆNGE LEVE GODE VENINDER!!<3<3.
Billederne er fra i weekenden, hvor jeg var til 40-års fødseldag hos min tante. Det er min dejlige kusine der er ejer af disse fine billeder, og jeg synes bare de er sååå fede. det skal jo ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker interiør.
Knus

My neon collar!!




Hej allesammen :-)
Lige nu er jeg i skole, og sidder sammen med søde Ida<3.  Tiden går bare så hurtig, og tænk det allerede et første advent på søndag. På næste fredag skal jeg på juleshoppe-tur i København, hvilket jeg glæder mig utroligt meget til.  Mit outfit, har jeg valgt at lægge vægt på detaljerne. Kraven er faktisk et DIY broche, er helt vildt med neon og synes det giver et fedt pift til éns outfit. Jeg må hellere smutte, kan i lide det ??:-)
Knus

My new 2Hand shirt!!!

    Læder Shorts// Karen by Simonsen               Bælte//Vintage                        Skjorte// 2hand.
 
Hej alle jer derude!!
Lige nu har jeg pause og sidder med nogle skønne mennesker!!
Her er lige en outfitpost til jer,
skjorten var den jeg købte i fredags til sølle 25kr i 2hand.
Det er helt  vildt sååå glad jeg er for den,
elsker at den er gennemsigtig, og de fine små syninger der er i den<3<3
Lige pt. Har jeg en forstuvet fod, og nøøj hvor er det dog bare træls!!! Har i det godt ??:-)
Knus
   
   

Don't forget to smile!!




Godmorgen søde mennesker!!
Jeg er tidlig oppe i dag fordi jeg snart skal til min oldemors 95 fødselsdag, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Hele familien er samlet og det bliver bare hyggeligt.

Mit outfit var hvad jeg havde på igår. Det er dejlige Cecilie der har taget billederne. Vi var nede i den lokale by i går, og var på café, og selvfølgelig også et smut i nogle butikker, hvor jeg fik gjort mig et godt køb, men mere om det senere. Kan i lide billederne og mit outfit?? jeg vil rigtig gerne vide det :-)
Knus

My daily inspiration!!

 Hej søde mennesker!!
Lige nu skal jeg til at have samfundsfag, og tænkte jeg lige vil give jer dagens inspiration. Støvlerne på det første billed har jeg været forelsket i længe<3<3 Nr.2 billed er en super fin krave, som man jo faktisk godt kunne lave selv. Nr3 lægger man rigtig mærke til den super smukke clutch og de fine statement armbånd. Nr.4 er et ultra flot læder bælte, det kunne være super smuk til en maxi nederdel:-)
Hvad går i og laver ??
Knus

Attitude is a little thing that makes a BIG DIFFERENCE

Hej søde læser!!
Lige nu sidder jeg sammen med min dejlige veninde Caroline og skal snart til at have Kristendom. I går var jeg i skoven med min familie hvilket var rigtig hyggeligt vi havde kakao og småkager med :-). I dag skal jeg lave en hel del lektier (gaaab) og være sammen med Ida og Caroline <3.
Billederne tog min søster af mig kan i lide dem og mit outfit?? Det var ihvertfald dejlig praktisk og dejligt varmt.
Knus

Live life as if you'll die tomorrow, Dream as if you'll live forever!!




Hej alle søde mennesker derude :-)
Jeg har så travlt som jeg har sagt tidligere. Derfor bliver det ikke til meget blogging fra min side af desværre:-/. Her er lige et outfit, som jeg har på lige nu. I aften skal jeg til fest og i morgen står den på kusinen, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til:-).  Har i det godt ?? Og kan i lide mit outfit ??:-) Jeg er ihvertfald selv tilfreds med det, og synes det er rigtig efterår's agtigt..
Knus

Trust is like paper, once is crumpled it can't be perfect again!!!



 Hej Alle skønne læser!!!
 Først og fremmest et stort tak til alle jer nye derude og velkommen til :-). Jeg har bare sååå travlt her for tiden at dagene bare går. Jeg fik desværre ikke købt noget tøj til fødselsdagen, men håber så jeg kan den kommende weekend. Billederne er taget for noget tid siden, fandt dem lige i dag og kom i tanke om at dem fik i vist ikke set. Jeg smutter nu da jeg har mega travlt!!!
Knus

On my way out!!

 
Hej alle jer derude :-)
Lige et outfit jer havde på i går, da jeg skulle ud at handle ;-P
Blev rimelig tilfreds med resultatet. Lige her for tiden bliver jeg meget inspireret af forskellige streetstyle looks, det vil sige at jeg kigger hele tiden på internettet..  I har været lidt stille her på det sidste :-) Jeg savner jeres dejlige kommentarer helt vildt!! de betyder så inderligt meget for mig :-)
og lige til sidst har jeg et spørgsmål til jer: HAR I EN BLOG?? OG HVAD HEDDER DEN??
Vil rigtig gerne vide mere om jer derude sååå.. ??:-)

Knus

if you want, you can get a call from my new belt!!

                                                                        Bælte// Vintage
 Hejsa!!
Lige en lille opdate, jeg er i skole lige nu og har så travlt, så der har været lidt stille fra min side. Derfor tænkte jeg at jeg lige vil vise jer mit nye vintage bælte, min farmor havde med hjem til mig fra U.S.A.
Det er lavet at en gammel telefon, og jeg synes det er rigtig fedt det kan lige pifte et outfit op.

Lige efter skole skal jeg til sang. Glæder mig til weekenden hvor jeg forhåbentlig får købt noget tøj, da jeg skal til min oldemors 95- års fødselsdag senere i november. Mange tak fordi i bliver ved med at lægge kommentarer, selvom jeg ikke er tilstede, det betyder virkelig meget for mig!!

Knus