Copenhagen Fashion Week

Alle billederne er redigeret af mig
Hej søde læser!
Jeg ved det! Endnu en uge uden at have blogget. Jeg har meget travlt for tiden, og der sker utrolig meget for mig personligt. Dette bliver nok et meget tekst fyldt indlæg, som jeg håber i vil læse. Først og fremmest har jeg desværre ikke været én af de heldige som har været til CFW, ville utroligt gerne, men sådan blev det altså ikke lige. Jeg har derfor stadig forsøgt at holde mig opdateret på diverse  blogs, net pages, og selvfølgelig TV'et. Nu slutter modeugen jo i dag, og jeg vil følge med til det sidste. Min grund for ikke at have blogget i en uge, er vel at jeg nogengange synes det er godt at komme lidt væk og bare tage sig tid til alt muligt andet. Jeg starter i skole på onsdag, hvilket nok skal blive godt, men også lidt anderledes da mange af mine nærmeste venner og veninder drager på efterskole. Jeg har en hel del billeder til jer, og en masse ting jeg gerne vil fortælle jer. Nu vil jeg vende tilbage til emnet om modeugen.

Personligt har jeg haft et godt øje til designer som:
Svenske Aniv von Borche, som køre en all black stil som faktisk ikke plejer at være så meget mig. Jeg synes dog hun har lavet nogle fantastiske items, som fanger mig.

Barbara í Gongini, fordælen hvad er der ikke at elske i den kollektion. De skaber nordisk tøj baseret på en konceptuel tilgang. Jeg synes selv at kollektion er original. Det giver et meget personligt indtryk, og det er det jeg synes mode handler om: Show your personality through your style.

CIFF Copenhagen international fashion fair. Den simple catwalk gjorde det lettere at fokuserer på tøjet, har jeg efterhånden hørt rigtig mange udtale sig om. Jeg synes styleingen var i top, og nærmest alt tøjet vil jeg hellere end gerne eje. jeg vil klart anbefale jer at tage et kig forbi deres hjemmeside, hvis i ikke allerede har gjort det. (Link lige her!).

Henrik Vibskov, har igen igen igen formodet at lave en fantastisk kollektion, som ifølge mig, man ikke kan andet end at elske.  Hans kollektion er vel lidt "sær", og jeg tror det er det der fanger mig. Et utroligt godt stykke arbejde som jeg beundrer. En opmuntrene kollektion, som igen viser personlighed, originalitet.

Hvem har imponeret jer ?
Knus

8 kommentarer:

 1. Jeg er vild med indlæg som dem her, jeg er selv helt forelsket i Stine Goya og Noa Noas nye kollektion, og ponchoen på første billede er da helt fantastisk :-) <3
  knus
  www.fashionchok.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak Justine, det er jeg bare rigtig glad for at høre :-)

   Slet
 2. Hvor er det en fed måde, du har sat billederne op på! Er forelsket i Stine Goyas styling!

  http://priiicetag.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Jeg kan også godt lide Stine Goyas styling, hun laver et godt stykke arbejde! :-)

   Slet
 3. Wackerhaus, Odeur, CIFF og Designers' Nest havde jeg blandt andre æren af at se, og jeg var utrolig imponeret over lige disse!
  Der udover var Stine Goya smukt som altid, og hun er simpelthen så sød og smuk selv! Og David Andersen fængede mig også (igen), selvom jeg ikke har fået kigget nærmere på hans kollektion endnu. :)

  xxCaroline
  http://www.thefashionfrog.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan ikke andet end at give dig ret Caroline! Og hvor har du dog været heldig!! :-)

   Slet
 4. Hej! Du modtager nu en Liebster Blog Award. - Du kan læse om hvad du skal gøre på min blog, i indlægget fra i dag :-)
  Tillykke med det!

  Knus
  www.tag-det-roligt.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, men jeg har over 200 faste læsere så desværre :-)

   Slet